Produkter i salonen

Grøn overskrift = Grønne produkter Vi har mange af de produkter som de grønne frisører også fører

Hårplejeprodukterne

Kevin MurphyKevin Murphy

Denne hårplejeserie tilbyder, den mest effektive pleje af hår på et celle- og molekylært niveau. Produkterne indeholder vitaminer, æteriske olier, Tea Tree, Bergamont, Ylang Ylang, Jasmin og Violer.

Alle Kevin Murphy produkter er fremstillet af rene essentielle olier, økologiske ingredienser samt udtræk fra planter og naturlige antioxidanter.

 

 

 


Naknak

Repl ends

Repl-ends er super til ødelagt hår og når du først er begyndt på den kan du ikke undvære den. Den forsegler spidser samtidig med at den den giver fugt og genopbygger og beskytter mod miljømæssige faktorer. Det er en Leave-in moisturiser med UV Protection.

Repl ends blonde

Tilsvarende Repl-ends men er derimod særligt god til lyst hår da den indeholder blå/violette farvepigmenter, som fremhæver de kolde toner i håret. Er også varmebeskyttende, og derfor helt ideel at anvende under styling, når du anvender føntørrer, eller glatte- krøllejern.

Ultimate Treatment 60 seconds

Nak Ultimate Treatment 60 Second Repair. Kur der er designet til at udglatte, effektivt genopbygge og tilføre glans. Intens fugtgivende behandling. Denne kurbehandling trænger dybt ind i håret og reparerer, fugter, genopbygger og giver øget glans.


Gold hårplejeserie

Joico

Særdeles rig og plejende olie, der reparerer og styrker håret i dybden. Hårolien beskytter hårfarven imod at falme, og giver håret intens flot farveglans, samtidig med at håret bliver blødt og glat. Giver håret styrke og fugt, uden at håret tynges eller fedtes. K-Pak therapy oil er baseret på 3 ekseptionelle olier, der genopbygger håret og fremhæver skønheden og glansen.

 

 

 

 

 


Gold

Gold hårplejeserie

Gold serien er en dansk serie, der er på positivlisten for frisør produkter. Alle produkter er miljøvenlige og er inspireret af det bedste fra naturens dufte og farver.

Produkterne er fremstillet af naturlige antioxidanter, rene æteriske olier, plante ekstrakter og mandelolie.

 

 

 

 

 


S6 ShampooS6 Shampoo

Ideel til dig, der har striber, lysnet, Hvidt, naturlig lysblondt eller gråt hår, ønsker en mere kold tone.

S6 Shampoo Anti-Yellow indholder bl.a. også gærede druer og silke proteiner, der arbejder med håret indefra og hjælper med at nedtone de gyldne toner, i de toner håret er.

 

 

 


Zenz Therapy Produkter

Zenz Produkter

Zenz Therapy Dry Volume Booster egenskaber

  • giver fylde og volumen
  • giver struktur
  • giver flexibelt hold
  • uden parabener

Zenz Therapy Wax Spray Firm Hold egenskaber

  • giver struktur og separation
  • giver godt hold
  • uden parabener

 


ID

Id hair styling

Black Fiber Wax

Denne fibervoks kan bruges til alle hårtyper og længder

Er nem at style og fordele i håret

Giver et godt hold til frisuren, uden at fedte håret

Vaskes nemt ud af håret

Super strong hairspray

Id Hair Super Strong Hairspray er en hairspray, der giver stærkt og vedvarende hold. Hairsprayen indeholder jojobaolie, som tilfører let pleje til håret uden at håret tynges.

IdHair Super Strong Hairspray er fri for parabener og allergene parfumer.


Cosmobell KidsCosmobell Kids

En serie lavet specielt til børn, der effektivt behandler og forebygger de irriterende lus. produkterne indeholder ikke parfume, kemikalier, konserveringsmidler eller andre giftige stoffer. De er derfor rigtig gode mod huden, har ingen skadelige bivirkninger og kommer stadig effektivt de små væsener til livs.

Serien indeholder både creme, shampoo og voks

 

 


Makeupmineralogie (1)

Mineralogie Makeup

Mineralogie er opbygget af 100% rene og naturlige mineraler.

Makeup serien indeholder ikke stivelse, mineralolie, farvestoffer, blegemiddel og parfumestoffer.

Mineralogie virker direkte plejende og helende for huden, og den har den højeste faktor med SPF 26 som beskytter mod solen skadelige stråler og mindsker fine linjer og rynker.

Indeholder vitaminer, mineraler og andre gode næringstoffer og er ikke testet på dyr. Emballagen er økovenlig. og er fra genbrugspapir og der printes med soyablæk for at skåne miljøet.


Olaplexolaplex

Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i håret ved hjælp af et patenteret molekyle sammensætning. Olaplex øger dine muligheder ved kemiske behandlinger samtidig med kvaliteten på dit hår forbedres dramatisk. Olaplex genskaber helt op til 99% af det manglende antal salt- og svovlbindinger i håret.

Resultatet er et smukt og velplejet hår.

 

 

 


Farver

Awesome Beauty Care går op i kvalitet og det hænger heldigvis også sammen med at vi kan vælge grønne produkter.

Vi vælger kun grønne produkter ud fra positivlisten, så er du og vi altid sikre på at produkterne lever op til strenge krav om ikke at indholde kemikalier der er skadelige for mennesker og miljøet.

 


ElumenElumen hårfarve

Elumens kendetegn er at de er baseret på rene farvepigmenter uden giftstoffer.

Farvepigmenterne låses fast i håret uden brug af oxidation eller ammoniak, og på den måde er der ingen kemikalier, der skader hårstråene. Da Elumen er uden ammoniak og de ikke skal blandes med beidse, er det en form for magnetisme, der får hårfarven til at suge ind i håret. Du får derfor en unik og meget skånsom farvning.

De giver et intenst og glansfuld farve.

Indeholder ikke PPD ammoniak.


SunGlitz LightenersSunGlitz Lighteners

100% uden ammoniak – lysner 1-8 toner!

SunGlitz består af ikke-oxyderende pigmenter. Når de blandes med SunGlitz Activator, vil de lysne og tone på én gang.

 

 

 

 


ZenzTherapy Alternative Color

zenztherapy alternative color

ZenzTherapy Alternative Color bygger på den filosofi, at dét viIcon HairSpa der producerer ZenzTherapy produkter, udelader fra vores produkter er lige så vigtigt , som dét de tilføjer!

Resultatet er, at ZenzTherapy Alternative Color er et udtryk for det bevidste valg indenfor hårfarvning. Et farvesystem der er afstemt efter langt de fleste forbrugeres forventninger – et farvesystem uden ammoniak, resorcinol og PPD. Indeholder naturlige ingredienser som Jojobaolie samt æteriske olier fra Tea Tree, Lavendel og Rosmarin.

ZenzTherapy Alternative Color er et overskueligt farvesystem med 80 forskellige nuancer.

Nuancerne er fordelt på både mixtoner samt intense varme og kolde nuancer. Et farvesystem der sikrer 100% dækning af gråt hår, og tillader samme kreative muligheder som almindelige traditionelle hårfarver.

Teknologiens verden i kombination med naturens visdom har resulteret i denne intense, blanke holdbare farveserie.

 

 

 


IDHair Hair Paint Free

IDHair Hair Paint Free

Et revolutionerende system, som beskytter og plejer håret under farvningen. Dette vil mærkbart reducere farvetab, og dermed forlænge farvens intensitet og holdbarhed. En specialudviklet formel af særlige nøgleingredienser tilfører et antistatisk skjold samt silkeblød effekt. Essentielle olier giver uhørt glans, høj beskyttelse samt vital pleje og fugt.

 

 

 

 


Hårologi My Wave PermanentMy wave perm.

Hårologi’s permanent er på positivlisten da den ikke indeholder sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer.

Derfor lugter den ikke så kraftigt som almindelig permanent.

  • Den ødelægger ikke håret
  • Kan stadigvæk lave stort krøl
  • Kruser ikke